Current Position:Home > Why is my published site not operational when using Firefox or IE?

Why is my published site not operational when using Firefox or IE?

Update:10-11Source: network consolidation
Advertisement
The original problem I experienced had to do with the fact that my published site's navigation bar was totally missing on each page and replaced with a "period" as described by the following thread... http://discussions.apple.com/thread.jspa?messageID=9899999&#9899999
The weird thing is that this problem only exists when using IE or Firefox on a PC (at work). Site is 100% operational using Safari on a Mac (at home).
Thinking my iWeb files were corrupt, I uninstalled and reinstalled iWeb '08. After doing so, I republished my site. The good news: the nav bar is now present on each page and operational. The bad news: my photo pages and blog page have zero content other than the header banner and nav bar. Again, this problem only exists when accessing the published site using IE or Firefox on a PC. The site is fully operational and all photos/blog entries present when accessing the site using Safari on my Mac.
What gives? Did a recent iWeb update (intended for iWeb 09 users or intel-based macs) corrupt my iWeb '08 on my PowerBook G4?

The Best Answer

Advertisement
Please note that Java and Javascript are not related. iWeb uses a lot
of Javascript, not Java. There may be some issues with the Javascript
generated by iWeb -- I don't know. If it seems to work for someone
and not for someone else then it is an issue at the browser end, not
the website end. Each browser may not be handling the Javascript in
exactly the same way. (You gotta love standards.)
Dave
  • Why is my published site not operational when using Firefox or IE? Update:10-11

    The original problem I experienced had to do with the fact that my published site's navigation bar was totally missing on each page and replaced with a "period" as described by the following thread... http://discussions.apple.com/thread.jspa?mes

  • Reloading iWeb with a previously published site Update:11-30

    I published my Site using iWeb to my .mac sites folder, and then wound up reinstalling my operating system. How can I get my published site back into iWeb so i can continue updating it? Please tell me i dont have to start over.Hopefully you made a ba

  • When will iWeb allow editing of published sites? Update:11-30

    I use iWeb with several colleagues and clients. I understand it is not meant for a lot of business or organizational use, but believe me, it is being used that way an awful lot for iWeb's great graphic templates, ease of manipulation with groups pres

  • Can't publish site Update:10-11

    Greetings People, Is there an any server updating occurring? I keep getting this error message when trying to publish site. Please advise. Thank you.Hi Robert, That means when in your home network, Muse is not allowed to make connection with the serv

  • How do i add to a published site? Update:10-11

    i am defeated... how do i access an iWeb site i have published to add another page? i launched iWeb and the "visit a published site" is grayed out. i can only find my site by clicking on the link in an e-mail i sent announcing it, and then i am

  • After I publish IWeb, unwanted hyperlinks show up in the published site.   How do I get rid of this worm? Update:10-11

    I have noticed that no matter how hard I try to rid my published site of these hyperlinks (that I've never put in) certain words within the published site are highlighted and underlined and link to another source trying to sell something.  I've never

  • Media Tab Missing in Publishing Site Update:10-11

    Hello I have a Publishing site created with the Publishing template. I edit the default.aspx page of the site and click 'Add a Web Part', I then select Media and Content and pick the Media Web Part. I then edit the web part, but I don't see the 'Medi

  • Setting Custom Master page in search results page - Publishing site Update:10-11

    Hi, I have a publishing site, in which i have a custom Master page. However when doing the search in the site, the search results does not show the custom Master page. Is it possible to set the custom created Master page for the search results page?

  • Custom master page applying on Publishing site template not in my site template? Update:10-11

    Hi, i have created a custom master page based on Publishing template Using Design manager (means converted html to aspx page) and then set all other control on the master page. now problem is master page applying only on Publishing site template not

  • Publish site changes edits every folder in "entries" directory Update:10-11

    I utilize Lytebox slideshows in my blog entries and have an issue with MobileMe erasing the necessary Lytebox files from every blog Entries directory (Web/Sites/Site Name/Site Name/Entires/Year/Month). I always update my website via Files>Publish Sit