Current Position:Home > Syntax error in Se80 even though the syntax is right

Syntax error in Se80 even though the syntax is right

Update:11-30Source: network consolidation
Advertisement
Hi ,
We are using a three system landscape. DEV -
TST---CON
The correction request released from dev sytem has no syntax error in both DEV and TST but only in cons system.
All systems hare in the same basis SP levels for release 620.
Even though the sytax is absolutely correct and no activation errors.The program has sytax error during generation phase.
Any ideas as to  why this is occuring and how can we rectify it.
In the class attributes the type is unknow sytax error is thrown.
TT_INFTYPES  Static     Protected     Type     TT_TYPES     
below is the definition for TT_TYPES.
begin of t_types,
    ity type inty,
  end of t_types,
  tt_types type standard table of t_types.
The sysntax is correct but still I get syntax error only in cons system.
Edited by: Vighneswaran CE on Nov 26, 2010 12:41 PM

The Best Answer

Advertisement
It would be helpful to know the exact syntax error message.
So now i'm just guessing INTY doesn't exist on CON.
  • Syntax error in Se80 even though the syntax is right Update:11-30

    Hi , We are using a three system landscape. DEV - TST---CON The correction request released from dev sytem has no syntax error in both DEV and TST but only in cons system. All systems hare in the same basis SP levels for release 620. Even though the

  • Script Error in SE80 WDA Workbench WDYN Comp Layout Update:10-11

    Hello folks, I'm not sure whether to post this in the Basis Forum or somewhere completely different, but I'll try here first: We've got a strange occurence since today within TA SE80 when opening WebDynpro Components and Navigating into the Layout of

  • Runtime Error with Se80 and Wedbynpro Update:11-30

    We just upgraded to SAP ECC6.0.  I have created a webdynpro using Se80 and I am following a demo when I am ready to add a tray and objects to the layout tab of my view. Unfortunately I get an error that reads: A runtime Error has occurred.  Do you wi

  • Proxy generation error in SE80 Update:11-30

    HI, I encountered the following error when trying to consume a webservice and create a proxy through SE80: Exception occurred in communication framework:Error in HTTP Framework:404conn failedhttp://hostname.com/CorpWebServices/Details.asmx?wsdl Excep

  • GUI error on SE80 in SAP NetWeaver 2004s ABAP trial Edition Update:11-30

    I have SAP NetWeaver 2004s ABAP trial Edition installed on WinXP. one problem is that when I run T-code SE80 (Object Navigator) the middle section of the left part of the screen (where it would normally allows you to select object type for display) i

  • *Superpackage missing for package Package Z_ART_MAPPROVE* error in SE80 Update:11-30

    Dear Experts, Devalopers are not able to create package in MI 7.1 its giving error like Superpackage missing for package Package Z_ART_MAPPROVE for developer package. Even for my admin user-id its showing same error.... means we cant say its an autho

  • ABAP Webdynpro Development - Script Error when Accessing Visual Elements Update:10-11

    I am encountering a strange error at my client .  I can't use the Abap Webdynpro visual elements to build views . To reproduce the error : - T-code SE80 - Open up any ABAP webdynpro component . - Open up one of the view  and go on Tab Layout . Normal

  • Proxy Object generation error using Wizard for Web Service Consumption Update:11-30

    HI all, I am using the Web Service Proxy Object Generation Wizard (via SE80) and have successfully been able to create a Proxy Object for a Web Service which resides on our INTRAnet. ...But now I am trying to consume a Web Service out on the INTERnet

  • SE80 Dump - Syntax error in program CL_GUI_ALV_GRID Update:11-30

    Hi, We have applied 2 sap notes and after this there were some inactive objects. 1353846 & 875986.If i go ST22 /SE 80 i am getting thes dumps.. I tried checking inactive object via SE38/Environment Se24/Environment i get the same dump.. Unkowingly We

  • Function Module Failing in Run Time Update:11-30

    Hello Friend. Thanks to SDN to get this FM created , but still i have some more issues.  I copied the function module RSAX_BIW_GET_DATA_SIMPLE using SE80 TO Z_CUSTOMERB and also the Function Group I copied from RSAX TO ZCUSTB in SE80 ABAP area. <b>E