Current Position:Home > 11.1.2.2.310 Build 247

11.1.2.2.310 Build 247

Advertisement
  • Smartview indentation no longer working with upgrade Updated:10-11

    We are currently running HFM and Smartview with Office 2010. We have updated Smartview from version 11.1.2.1.x Build 271 to 11.1.2.2.310 Build 247. The Zoom In function is no longer working properly. In the prior version: 1. Zoom In = Next Level 2. M

  • Logon Error! when connecting Smartview 11.1.2.2 with OBIEE 11.1.1.7. Updated:11-30

    Hi, I get "Logon Error !" when I connect to OBIEE 11.1.1.7 from Smartview using the URL: http://servername:7001/analytics/jbips Has anyone else encountered similar problem with Smartview on OBIEE 11.1.1.7? Appreciate if you could share the solut

  • VBA Save Default Options Updated:11-30

    I'm using Smart View 11.1.2.2.310 (build 247) with HFM. I have a macro written to change various settings. I want these settings saved as the default settings. Does anyone know how to save these as the default settings using VBA?If you pass in a "&qu

  • Smart Query returning #No Access Updated:11-30

    I have a laptop where I am testing Smart Query before making it available to other users. Versions are as follows: Smart View 11.1.2.2.310 (Build 247) Essbase & APS on 11.1.2.1.103 When I setup a very simple Smart Query, I keep getting #No Access rat

  • AFP Causing ABENDS Updated:10-11

    NW 6.5 SP8 getting periocical abends on server .. always afp causing it. below is the latest - anyone have any ideas ?? Novell Open Enterprise Server, NetWare 6.5 PVER: 6.50.08 Server HS_STORAGE halted Tuesday, December 4, 2012 9:33:18.564 am Abend 1

  • Exchange 2010 DAG netowrk replications issues - Causing database copies to be disconnected and resynchronizing. Updated:10-11

    My environment is as follows.<o:p></o:p> We have 3 exchange 2010 servers.<o:p></o:p> EX1, EX2, DREX1. All servers are exchange 2010 14.2 build 247.5<o:p></o:p> EX1 and EX2 have two nics, one LAN and one for BACKUP <o

  • Send As not working with cached mode enabled Updated:10-11

    Hi I am having some issues using Send As. We are running Exchange 2010 Version 14.2 (Build 247.5) and Outlook 2013. I have done the following: 1. created a mailbox user 2. created a security group and added my own account 3. added the security group

  • Error moving mailbox from 2003 Exchange to 2010 Exchange Updated:10-11

    Hi everyone I am having some trouble moving a mailbox from our Exchange 2003 server and over to our Exchange 2010 server. at this point i have moved 300 users, but this one here is causing some grief. It stops at 10% Any ideas???? 23/06/2012 21:35:28

  • "Failed to clean up source mailbox after move" Error Updated:11-30

    I'm getting the following error after attempting a three mailbox move from one Exchange 2010 SP2 database to another on the same server.  All the similar errors I've seen while searching are between 2010 and 2003 or 2007. Warning: Failed to clean up

  • Exchange Server 2010 SP2-Upgrade Updated:11-30

    I am currently preparing my SBS 2011 for a migration to Server 2012 R2 with Exchange 2013 installed. On my SBS 2011 I ran the Best Practices Analyzer 1.3 and was informed to upgrade my Exchange 2010 to SP2. When I run the update, it checks if all req

  • Brother Printer CUPS Driver conflict crashed host application Updated:11-30

    I just bought a Brother MFC-J4710DW multifunction printer but whenever I select Printer Options from the pop-up menu of the print dialogue box, the application I am printing from crashes leaving an error message saying the following (TextEdit is only

  • Updating Exchange 2010 SP2 to SP3UR9 Updated:11-30

    Dear Experts, I am currently preparing my SBS 2011 for a migration to Server 2012 R2 with Exchange 2013 installed. On my SBS 2011 I ran the Best Practices Analyzer 1.3 and it mentions that "the most recent Update Rollup is not installed". In the

  • Warning: Failed to clean up the source mailbox after the move Updated:11-30

    Hi! After moving a mailbox between databases (EMC or EMS), there is a warning: Warning: Failed to clean up the source mailbox after the move. Erro details: MapiExceptionUnexpectedMailboxState: Unable to delete mailbox. (hr=0x80004005, ec=2634). Users

  • Update Rollup 6/7 for Exchange Server 2010 SP2 Updated:11-30

    Our config : Version 14.2 (Build 247.5) 2 Mailbox servers (DAG),  2 CAS/HUB Servers using a NLB,  2 edge my question is the following: can i go directly to rullp 7 without installing  2,4, 5, 6 or I have to install all rollup ? and what's the bests 

  • Getting Lenovo, Ubuntu and Nvidia together on the Nvidia Quadro FX 880 GT 216 .... Updated:11-30

    The Ubuntu support for this video card is a black spot in yet another superb Thinkpad. This smells of a bug so simple that if I had source for the Nvidia driver I could fix it. Nvidia recently pushed their 304 and 310 builds of their Linux XOrg binar

  • I am using a Touchsmart 310 getting msg. windows Build 7601 windows 7 is not genuine Updated:10-11

    TouchsmartHello treadwalker, For some reason your computer is not properly reading the slic table. You will have to change your product key to the one on your COA: (it is likely to be in the battery compartment.) How to change the product key. click

  • Wine in 32bit chroot, mesa-git build for 3D accelaration[SOLVED] Updated:11-30

    So after 'eradicating' all my lib32 and bin32 packages on my 64bit system, I went about and setup a 32bit chroot. I followed the following guide: http://wiki.archlinux.org/index.php/Arc - bit_system I then installed wine, setup alias and basically go

  • CCP Build Install Issues Updated:10-11

    I have been trying all day to get my first CCP build to install. I have engaged Enterprise support as well and made no progress. I have manually uninstalled and used the cleaner app to remove all adobe products (including Flash and Reader). Prior to

  • I have an Nvidia GTX 560, yet 310.19 wont work Updated:10-11

    Irritated and baffled by this. This page clearly states that my GTX 560 is supported by 310.19 (as it should...this card isn't that old), yet after installing the new driver and rebooting, Xorg fails to start, and error logs say that the Nvidia kerne

  • I'm trying to develop a PKI enabled plugin for firefox using add-on builder. how do you call a java applet using add-on javascript on add-on builder ? Updated:10-11

    i have a signed applet which encrypts and digitally signs text information. i need to call this applet from the add-on javascript on firefox's add-on builder . how do i do it ? i've tried using contentScript and contentScriptFile to load the html fil