Current Position:Home > Kdenlive does not open

Kdenlive does not open

Update:11-30Source: network consolidation
Advertisement
_ZN3Mlt7Profile12set_explicitEi
The above error is referenced as a symbol lookup error when calling kdenlive in command line.
Selected kdenlive from kde menu gives no response.

The Best Answer

Advertisement
Installed older version of kdenlive and it now performs correctly.
  • Openshot and kdenlive render without sound Update:10-11

    Hi It has been a long time [a few months] since I have not used Kdenlive. When I rendered a movie with a mp3 sound track [ songs especially ] I got the film with this sound track. Now are occuring 2 things: The final movie is without sound [during th

  • Error: Makepkg was unable to build kdenlive package Update:10-11

    Another problem building kdenlive. Can anyone shed some light on the problem here, thanks ==> ==> kdenlive dependencies: - mlt++ (already installed) ==> Continue the building of 'kdenlive'? [Y/n] ==> -------------------------------------------

  • [Solved] Kdenlive & Openshot crash after importing video files Update:10-11

    I'm not sure if the culprit is today's update, but I am having problems importing video files in Kdenlive and OpenShot. When I try to import .MTS / .MKV / .MP4 video files, both programs immediately cease to work. For example - Mediainfo: .mts file V

  • Memory violation / segmentation fault at k3b, kdenlive and wine Update:10-11

    Hello, i cant run k3b, kdenlive and wine. When i try to run some of listed apliactions i got segmentation fault. Here are some logs: strace k3b http://wklej.org/id/350797/ valgrind k3b http://wklej.org/id/350806/ strace kdenlive http://wklej.org/id/3

  • Kdenlive doesn't start with the latest mlt package? Update:10-11

    Since mlt updated to 0.8.2 kdenlive starts with the error message: mlt_repository_init: failed to dlopen /usr/lib/mlt/libmltxml.so (/usr/lib/mlt/libmltxml.so: undefined symbol: mlt_playlist_new) mlt_repository_init: failed to dlopen /usr/lib/mlt/libm

  • Kdenlive not rendering with title clip Update:10-11

    After doing a system upgrade kdelive will no longer render my project, which rendered fine before the upgrade. After I click render, it either gets stuck in "waiting" or it gives an error saying that rendering crashed. If I turn off the title cl

  • [SOLVED] Cannot run kdenlive as user Update:10-11

    Does anyone else have the problem of running kdenlive as a regular user? I can run it as root, but not as a user. I have the same problem as this thread: https://bbs.archlinux.org/viewtopic.php?id=110402 Any clues? (FWIW, I tried the svn version of k

  • Kdenlive does not open Update:11-30

    _ZN3Mlt7Profile12set_explicitEi The above error is referenced as a symbol lookup error when calling kdenlive in command line. Selected kdenlive from kde menu gives no response.Installed older version of kdenlive and it now performs correctly.Read oth

  • Kdenlive fail rendering if title clips or images are in the project Update:11-30

    Hi. Thats what happen if I try to render a project with title clips or images inserted, whatever is the output that I choose. If I hide title clips and images, the project renders I get a popup that says Rendering of /home/pathtooutputfile aborted, r

  • Kdenlive constant crashing when opening project Update:11-30

    I'm trying to open a project with ~12gb of raw DV footage, but I've only just started editing it (only a dozen or so clips in the timeline) but kdenlive keeps crashing with bad FD errors: KCrash: Application 'kdenlive' crashing... KCrash: Attempting