Current Position:Home > Images following a motion path shift slightly after export to .f4v (PE10)

Images following a motion path shift slightly after export to .f4v (PE10)

Update:12-05Source: network consolidation
Advertisement
I have been placing faces over those in a existing video. Everything is lined up properly in the editing windows but when I export to f4v or any other file type, the faces are not where they were prior to export and the effect is ruined when the faces are only 1/2 covered. Thoughts?

The Best Answer

Advertisement
tjedic6
What computer operating system is your Premiere Elements 10 running on? And, does that computer use a NVIDIA GeForce video card/graphics card? If so, then please immediately go to the Announcment on Premiere Elements 10 NVIDIA GeForce at the top of this forum and rule in or out whether it applies to your Premiere Elements 10 setup.
If you fix that or rule it out, then onward....
1. What project preset are you setting for your project?
2. What are the properties of your source media which should be matching the project preset details.
3. What are the details of your "f4v" export? Apparently, Share/Computer/Adobe Flash Video and then what...
Since there are only two f4v presets, you must be using either
F4V - HD1080p (Flash 9 and Higher)
or
F4V - HD720p (Flash 9 and Higher)
Do you use the defaults for either of these presets or do you customized the Export Settings under the
Advanced Button of the preset?
The following is a screenshot under the Advanced Button/Video Tab of the F4V - HD1080p (Flash 9 and Higher) preset.
I suspect a mismatch in your settings somewhere. Your details will help us to find the answers.
Looking forward to your follow up.
Thank you.
ATR