Current Position:Home > Error when activate Info Object

Error when activate Info Object

Update:10-11Source: network consolidation
Advertisement
Hi everybody.
Maybeyou can help me.
I made a transport to the production system.
The system was disconnected when i made the transfer. The transportation has fail, however, has generated objects in the target system.
In particular I have a problem with a standard InfoObject (0GN_BWBEOTY).
This object was transported to Production environment but has been inactive.
I can not activate it.
I used the transaction RSRV InfoObjetct, to validate integrity and I get the following errors:
CL_RSMD_RS_0GN_BWBEOTY Class, Method IF_RSMD_RS_ACCESSS ~ get_text.
"RSBWBEOTY" is not defined in the ABAP Dictionary as a table.
I tried to move into a new transport order, the only InfoObject but I get error code 12.
Someone has happened, can you give me ideas? what can i can do?
Thank you very much for help me!

The Best Answer

Advertisement
Hi!
Thank you for your help.
I still have the problem .
I can not verify whether the information in master data, since the transported infoObjetct not appear in the RSA1 (production) and can not display the master data RSDMD trx.
And i can not activate through RSDG_IOBJ_ACTIVATE.  I get the error message detailed in the first post.
This is the transport log:
       |   Program terminated (job: RDDEXECL, no.: 15123000)                                                                               
|      See job log                                                                               
|   Execution of programs after import (XPRA)                                                                               
|   End date and time : 20110519151246                                                                               
|   Ended with return code:  ===> 12 <===                                                                               
|   ######################################
This is te JOB Log:
19.05.2011
15:12:31
Job started
00
516
S
19.05.2011
15:12:31
Step 001 started (program RDDEXECL, variant , user ID DDIC)
00
550
S
19.05.2011
15:12:31
All DB buffers of application server SFESA-20 were synchronized
PU
170
S
19.05.2011
15:12:36
Internal session terminated with a runtime error (refer to ST22)
00
671
A
|19.05.2011 |15:12:36 |Job cancelled      
Any ideas?
Edited by: Javier Sarrelli on May 20, 2011 8:14 PM
  • Error when activate Info Object Update:10-11

    Hi everybody. Maybeyou can help me. I made a transport to the production system. The system was disconnected when i made the transfer. The transportation has fail, however, has generated objects in the target system. In particular I have a problem wi

  • Error occurred in deployment step 'Activate Features': Object reference not set to an instance of an object: feature receiver error Update:10-11

    I cretaed a Visual web part in SP 2013. It needs a SharePoint list. So wrote below code in web part feature receiver. When I deploy the solution I get error says Error occurred in deployment step 'Activate Features': Object reference not set to an in

  • Error occurred in deployment step 'Activate Features': Object reference not set to an instance of an object. Update:10-11

    I am trying to create a custom timer job and while deploying it getting the error as: Error occurred in deployment step 'Activate Features': Object reference not set to an instance of an object. where am i going wrong?please suggest... Thanks Suu30I 

  • 0FIA_DS11:Error when activating DataStore Object Update:10-11

    Hi, We have activated the datasources related FI_AA and replicated in to a new BI 7 system. Currently we are able to activate the asset accounting related targets like 0FIAA_C11, 0FIAA_c12 and 0FIAA_C13 however not able to activate DSO's 0FI_DS11, 0F

  • How to Activate massive objects in sap Update:11-30

    Hello, SAP Gurus. I try to apply support packages in ERP emhancemente 6.06 from sp level 7 to sp 10, but i have a problem because my system has a lot inactive obejects in sap and I need to activate them quickly, to continue apply sp untill 10 level.

  • Error when transporting ODS Object Update:11-30

    Hi All, I got the following error when transporting ODS object. "The creation of the export DataSource failed" "RFC connection to source system QB1CLNT100 is damaged ==> no Metadata upload" "Error when creating the export DataS

  • Error: Assignment of Context Object is Incomplete Update:11-30

    I am experiencing a rather odd problem in PI 7.1 SPS 7 - I am unable to add a context object to my Service Interface. First I create an xsd:string context object called "JobNumber". In the same SWCV, I open my service interface.  (abstract, stat

  • Unable to activate the object under namespace Update:11-30

    I want to activate the object under my namespace. Suppose my namespace is :urn:workshop:group11:legacy then while activating the data type : DT_Test under that i am getting following error. :- Namespace urn:workshop:group11:legacy is not defined in t

  • Error - Unable to move objects. Update:11-30

    During our upgrade process to PT5 we had to move our crawlers into the new admin hierarchy. When moving one crawler I received the following error message: Error - Unable to move objects. I successfully moved crawlers from the same folder into other

  • Unable to activate IR objects Update:11-30

    Hi, I have been trying to  activate my object in the repository and end up with with this error message : "Communication with JMS server failed Repeat the last action. If the problem continues to occur after multiple attempts, contact your system adm