Current Position:Home > CMD_IDENTIFY_REQUEST error on WLS 10.0 MP1

CMD_IDENTIFY_REQUEST error on WLS 10.0 MP1

Update:11-30Source: network consolidation
Advertisement
Hello,
We just started running a WLS 10.0 MP1 cluster (IBM JVM/AIX). We see this error getting logged in the WLS log file every few minutes. I found some old CR (WLS 7.0) which talks about this and this has been supposedly fixed. Any pointers?
<Oct 16, 2008 10:29:46 AM PDT> <Error> <RJVM> <BEA-000506> <Closing: [email protected]81 because of Server expected to route a message received over an uninitialized connection: 'JVMMessage from: '4317822236859844709S:esbprod02:[7010,7010,-1,-1,-1,-1,-1]:esbprod01:7010,esbprod02:7010:prod_domain:esbprod02' to: '817180548870097230C:10.192.32.117R:-8825084390572923574S:esbprod01:[7010,7010,-1,-1,-1,-1,-1]:prod_domain:esbprod01' cmd: 'CMD_IDENTIFY_REQUEST', QOS: '101', responseId: '-1', invokableId: '-1', flags: 'JVMIDs Sent, TX Context Not Sent, 0x1', abbrev offset: '180''>
<Oct 16, 2008 10:31:46 AM PDT> <Error> <RJVM> <BEA-000506> <Closing: [email protected]2 because of Server expected to route a message received over an uninitialized connection: 'JVMMessage from: '4317822236859844709S:esbprod02:[7010,7010,-1,-1,-1,-1,-1]:esbprod01:7010,esbprod02:7010:prod_domain:esbprod02' to: '8431435963259375603C:10.192.32.134R:-8825084390572923574S:esbprod01:[7010,7010,-1,-1,-1,-1,-1]:prod_domain:esbprod01' cmd: 'CMD_IDENTIFY_REQUEST', QOS: '101', responseId: '-1', invokableId: '-1', flags: 'JVMIDs Sent, TX Context Not Sent, 0x1', abbrev offset: '180''>
Thanks
Santosh

The Best Answer

Advertisement
I struggled with the same problem for weeks and found that a very likely solution was running <wlst> from within ant.
We got this problem when our deploy scripts changed from shell scripts (windows cmd files) into a single ant script where wlst was called repeatedly using the <wlst>supplied target.
Our scripts are used to create the domain and all resources from scratch and invokes wlst several times during the process.
When the ant script was changed into <exec> .. where wlst was invoked in a forked process, the problem disappeared.
I would think that the problem is wlst ant target not performing a proper cleanup.
Or, if you have another external jvm that opens an rjvm connection to the server, you might want to turn this program off during domain creation and configuration.
Hope this helps
Niels Gylling, IT Practice
  • CMD_IDENTIFY_REQUEST error on WLS 10.0 MP1 Update:11-30

    Hello, We just started running a WLS 10.0 MP1 cluster (IBM JVM/AIX). We see this error getting logged in the WLS log file every few minutes. I found some old CR (WLS 7.0) which talks about this and this has been supposedly fixed. Any pointers? <Oct 1

  • Migration from WLS 10.0 MP1 to WLS 10.0 MP2 Update:10-11

    Hello there, We need to migrate our applications from WLS 10.0 MP1 to WLS 10.0 MP2. Could you please give us an url to download a workshop version that includes WebLogic Portal and WLS 10.0.2? I've been looking for an installer on the web, but in the

  • Unable to find information on WS data binding error on WLS 9.2.03 startup Update:10-11

    Frustratingly, when I Google for "WS data binding error" I get 'old' links to BEA forum issues which may help but these are nowhere to be seen on the read-only copies now on Oracle forums here :- http://forums.oracle.com/forums/category.jspa?cat

  • Error in WLS 7.0 Update:10-11

    I have in my WLS 7.0 cluster enviroment error like this:           java.lang.ClassCastException: weblogic.servlet.internal.session.MemorySessionContext Start server side stack trace: java.lang.ClassCastException: weblogic.servlet.internal.session.Mem

  • Compatibility error with WLS 10.3.5 and OSB 11.1.1.4.0 Update:10-11

    As per out project requirement I am using WLS 10.3.5, OSB 11.1.1.4.0, and OEPE 11.1.1.6.1, but this oepe does not support these two WLS and OSB. when I am trying to create a new Oracle Service Bus Configuration Project, i am getting a error: Plug-in

  • Error in WLS console Update:10-11

    Hi, Am getting the below error in my wls console . please help how to resolve this. <Mar 20, 2012 2:44:38 AM PDT> <Warning> <JDBC> <BEA-001129> <Received exception while creating connection for pool "WebCenter-CustomPortalD

  • Error connecting WLS 10.3.1 JMS & MDBs with Oracle Advanced Queuing Update:11-30

    I followed the guide at http://blogs.oracle.com/imc/2010/12/how_to_use_oracle_aq_with_message-driven_beans_in_weblogic.html. Since the AQ queues were already set up by SAs and had been working with stateless session beans, I assume they're OK for use

  • Muxer error on WLS shutdown on Solaris 8 Update:11-30

    Hi, We're running WLS 5.1.0 (sp9) on Solaris 8 with JDK 1.2.2_07. When we shut WLS down we get the following muxer ThreadDeath errors at the end of the shutdown: Tue Oct 30 20:16:08 GMT+01:00 2001:<I> <WebLogicServer> Waiting: '20' seconds for

  • URGENT:: errors with WLS Portal GA Update:11-30

    Hi, I just installed the GA version of WebLogic Platform and tried to create a Portal using WorkShop. I selected a "Portal Application" and then a "Portal Web Project". The WebLogic console (stdout) shows many errors. It is not able to

  • ConMan CMD_IDENTIFY_REQUEST Error Update:11-30

    I am running a 2 instance WLS5.1 SP10 cluster on one Solaris 7 box.           After firing up the 2nd instance, I get the following error after about           1 minute:           Wed Nov 21 11:29:08 EST 2001:<I> <ConMan> CMD_IDENTIFY_REQUEST