Current Position:Home > Camera doesn't show up in iPhoto after upgrade to 10.6 Snow Leopard

Camera doesn't show up in iPhoto after upgrade to 10.6 Snow Leopard

Update:10-11Source: network consolidation
Advertisement
When I was running 10.5 Leopard, I would connect my camera to my computer and iPhoto would pop up and ask me to import. The camera would be listed in under Devices. After upgrading my OS to 10.6 Snow Leopard, iPhoto no longer recognizes my camera. I am able to import from the camera just fine using the Image Capture app, and the camera shows up in the System Profiler under USB, so the system does seem to detect and recognize the camera, it's just that iPhoto is ignoring it. iPhoto does recognize my iPhone and list it under Devices, but not my camera.
Has anyone else had similar problems with iPhoto after upgrading to Snow Leopard? Does anyone know how to fix this so iPhoto will recognize the camera?
My camera is a Casio Exilim EX-S500

The Best Answer

Advertisement
No one seems to like my post enough to reply, but I've found two more-recent questions with responses that were very similar.
See
http://discussions.apple.com/thread.jspa?threadID=2134852
and
http://discussions.apple.com/thread.jspa?threadID=2133251
Sadly, neither of these posts provide any answers (as of 9/4/09). It seems there's a problem with some cameras and iPhoto and Snow Leopard. The only helpful advice was to use a USB card reader which doesn't make sense in my case since the EX-S500 has it's own dock specifically for transferring pictures. Oh well, I guess I'll wait and see if Apple fixes this in 10.6.1.