Current Position:Home > Barcode Not Displaying on Report Run on Server

Barcode Not Displaying on Report Run on Server

Update:10-11Source: network consolidation
Advertisement
Hi,
I have created a .rtf template in word which contains a barcode using BC 39 HI (39HI.ttf). I updated the xdo.cfg file on my local machine to include this font and when I preview the report in .pdf format all is well. However when I run the report on the server the barcode field is not showing as a barcode but instead as numbers and letters. I believe it is because I need to map this font on the server like I did on my local machine in the xdo.cfg. I am running this report from Siebel 8.1.1 and BI Publisher 10.1.3.4.0. Any ideas on how I can do this? Is there an xdo.cfg on the BI server as well?
Thanks

The Best Answer

Advertisement
You need to upload the ttf file to server, and do font mappings on "Admin" page in BIP server.
  • Barcode Not Displaying on Report Run on Server Update:10-11

    Hi, I have created a .rtf template in word which contains a barcode using BC 39 HI (39HI.ttf). I updated the xdo.cfg file on my local machine to include this font and when I preview the report in .pdf format all is well. However when I run the report

  • Odd error when 6i report run from server but not from pc Update:11-30

    Getting error: REP-0065: Virtual Memory System error. REP-0200: Cannot allocate enough memory. cavaa 22 running a report from the web server via URL / cgicmd.dat file report runs fine from developer tool, naturally both windows boxes, server & pc rep

  • How to display BIRT report on Tomcat server Update:11-30

    Hi, I am using BIRT to generates the report, i am having a BIRT file called Customers.rptdesign that i want to execute on Tomcat server, but not able to execute. On eclipse brouser its running very well and displaying reports in brouser but not in To

  • Less coloumns displayed when report run in background Update:11-30

    Hi, There is a problem, when i run a report in background last few columns are not displayed. But when i run it in foreground all the columns are displayed properly.. Bt since the report hs to be run background, I need to fix this issue.. Cn anyone e

  • Running reports through Forms server using run_report_object produces no output. Update:11-30

    I am running a non-parameterized report from forms on the forms server using run_report_object. The parameters being passed to the reports server through the property palette are file name = blr_ndc_005 execution mode= RUNTIME communication mode = AS

  • Error running reports from Crystal Server XI R2 with datasets Update:10-11

    Hi, sorry if my english is not good. I'm from Spain. I have a problem. I'm programming with Visual Basic .NET 2008. I'm using Crystal Reports Server and programming under Visual Basic to take reports from crystal Server, changing the tables from the

  • Report runs in Report Builder but hangs in Report Server Update:10-11

    Hi, I am using Oracle Reports 10g to build a report with many formula columns. Everything was working perfectly till I added some condition in a query in formula columns. After adding it, report is not working in Report Server but runs only in Report

  • [Forum FAQ] Reporting Service Point cannot be installed on a Site System Server running SQL Server 2012 SP1 Update:10-11

    Symptom: When you install Reporting Service Point role on a Site System Server running SQL Server 2012 SP1, you may encounter an issue that the Reporting Service Point role cannot be installed. The error log "srsrpMSI.log" and "srsrpsetup.l

  • The report server service is not running on Reporting Service Point server Update:10-11

    Hi, I have encountered a problem, my reporting service point has stopped working. (SCCM 2012 R2) In srsrp.log: Check state SMS_SRS_REPORTING_POINT 12/15/2014 5:48:54 AM 3152 (0x0C50) Check server health. SMS_SRS_REPORTING_POINT 12/15/2014 5:48:54 AM

  • How to run reports in Application Server 10g? Update:10-11

    Dear Friends, I am running my forms on Application Server 10g. How do I launch reports from my Forms on the 10g application server? My friend told to use web.show_document(http://serverip:port/reports/rwservlets/getjobid - what should it be after tha